سه شنبه ٢٤ مهر ١٣٩٧
اخبار > اطلاعیه برگزاری نمازجماعت در مرکز آموزش عالی کوهدشت و خوابگاه فاطمیه (س) این مرکز

رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند:

کسی که در هرجا باشد بر نماز جماعت مواظبت کند( فردا) مانند برق جهنده و درخشان در نخستین گروه پیشتازان از پل صراط خواهد گذشت.( لثانی الاخبار، ج 4، ص 197)

به اطلاع کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم می رساند نماز جماعت ظهر و عصر در نماز خانه دانشگاه و نماز جماعت مغرب و عشا در نماز خانه خوابگاه فاطمیه(س)،  همه روزه همزمان با نوای روح بخش اذان برگزار می گردد. امام جماعت حاج آقا نوری می باشند که دانشجویان می توانند در زمینه سوالات شرعی خود و مشاوره به ایشان مراجعه نمایند.

امور فرهنگی و فوق برنامه مرکز آموزش عالی کوهدشت

١٥:٠٠ - 1397/07/15    /    شماره : ٤٤٧٦    /    تعداد نمایش : ٣٨