دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧
اخبار > اطلاعیه مهم امور دانشجویی در خصوص مهلت تقاضای وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم متقاضی وام می رساند، سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه (http://bp.swf.ir) ثبت تقاضای وامهای دانشجویی از تاریخ 97/07/01 لغایت 97/07/14 برای نیمسال اول 98-97 امکان پذیر میباشد.همچنین علاوه بر ثبت اینترنتی وام دانشجویی، به منظور ثبت نهایی وام لازم است مدارک مورد نیاز برای تقاضای وام که شامل فرم های وام درخواستی، مدارک ضامن می باشد به امور دانشجویی تحویل داده در غیر این صورت وام آنها ثبت نهایی نخواهد شد.

*در ضمن ارائه سند تعهد نامه محضری برای دریافت وام الزامی می باشد. درصورت نداشتن سند تعهد در اسرع وقت نسبت به تنظیم سند و تحویل به اداره رفاه و خدمات دانشجویی اقدام نمایید.

نکته1: داشتن ضامن برای ثبت نام وام دانشجویی الزامی می باشد.

نکته2: ضامن حتماً باید رسمی یا پیمانی باشد.

نکته3: ضامن بازنشسته حتماً باید دارای نامه کسر از حقوق یا حکم کارگزینی از اداره مربوطه باشد.

نکته4:دانشجویان ورودی 97 و دانشجویانی که تا کنون در خواست وام نداشته اند ارائه کپی شناسنامه،کپی کارت ملی،کپی کارت دانشجویی همراه با سایر مدارک ذکر شده به امور دانشجویی الزامی می باشد.

مدارک ضامن: کپی شناسنامه- کپی کارت ملی- حکم کارگزینی- فیش حقوقی

١٠:٢٥ - 1397/07/09    /    شماره : ٤٤٦١    /    تعداد نمایش : ٣٢٧