اطلاعیه درخصوص درخواست وام دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی1400-1399

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی میرساند پرتال دانشجویی صندوق رفاه از مورخ99/07/22 الی99/08/30 جهت ثبت درخواست فعال میباشد.

نکته1:دانشجویان متقاضی وام ضروری در قسمت وام ضروری عنوان سایر موارد مشابه به تشخیص رئیس صندوق را تقاضا فرمائید.

نکته2:دانشجویان تمامی مدارک خود اعم از سند تعهدنامه محضری،فاکتور وام ضروری،کپی عقدنامه همراه با کپی شناسنامه و کارت ملی خود و همسر را به آدرس استان لرستان شهرستان کوهدشت انتهای خیابان بوعلی کیلومتر5 جاده تنگ قلعه ساختمان مرکز اموزش عالی کوهدشت امور دانشجویی خانم قاسمی ارسال نمایید.

در ضمن ترم جاری دانشجویان واجد شرایط میتوانند متقاضی  وام ودیعه مسکن باشند و به هیچ یک از دانشجویان وام مسکن تعلق نمی گیرد.همچنین آن دسته از دانشجویان متقاضی وام ازدواج درخواست خود را در قسمت وام ضروری ثبت نمایند.

۱۳۹۹/۰۷/۲۸ - ۰۰:۰۰