برگزاری مسابقات ورزشی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۸/۰۸/۲۰

به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و با هدف شور و نشاط دانشجویی مسابقات ورزشی در رشته های دارت، دو 100 متر و طناب کشی بین دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد.

در این مسابقات که با استقبال دانشجویان و در محوطه مرکزبرگزار گردید در رشته طناب کشی از بین 6 تیم شرکت کننده تیم شقایق ( خانم ها: محدثه فرهادی، شیما حاجتی، شیوا موسایی، مریم موسوی و سمیرا عبدولی) توانست با غلبه بر سایر تیم ها به مقام نخست دست یابد. همچنین در رشته دارت خانم نگار مرادی در پرتاب سه تیر بالاترین امتیاز (60) را کسب کرد و در مسابقه دو 100 متر نیز به ترتیب خانم ها کتایون مهکی، فاطمه عباسی و سعیده سوری زودتر از سایر شرکت کنندگان به خط پایان رسیدند. جوایز این مسابقات به شرح ذیل در جشن روز دانشجو به برنده ها اعطا می گردد.

تیم اول طناب کشی: جایزه 150/000 تومانی

نفر اول دارت: جایزه 30/000 تمانی