اردوی فرهنگی ورزشی بازدید از مجموعه پادگان حمزه سیدالشهداء دانشجویان جدیدالورود مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد.

۱۳۹۷/۰۸/۰۲

این اردوی یک روزه، روز جمعه مورخ 7/27 و با حضور دانشجویان جدیدالورود دختر دانشگاه لرستان و همچنین دانشجویان جدیدالورود مراکز اقماری  الشتر و کوهدشت برگزار گردید.

در این اردو معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان دکتر یونسی و معاون نهاد رهبری دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین فاضلی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان جدیدالورود ، درباره حوزه کاری تحت نظر خود توضیحات لازم را به آنان ارائه نمودند.

همچنین در این اردو نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد و پس از صرف نهار، دانشجویان از امکانات ورزشی و تفریحی این مجموعه ورزشی و تفریحی استفاده نمودند.

۱۳۹۷/۰۸/۰۲ - ۰۰:۰۰