برگزاری اردوی زیارتی – فرهنگی مشهد مقدس دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۷/۰۴/۱۲

اردوی زیارتی- فرهنگی مشهد مقدس  دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت در تیرماه 1397 برگزار گردید .

این اردو به منظور زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) امام هشتم شیعیان جهان و با هدف کسب معرفت دینی و نیز تجربه سفرهای دسته جمعی از تاریخ 97/4/5 لغایت 97/4/10 برگزار گردید.

این اردو با حضور ریاست محترم مرکز آموزش عالی کوهدشت جناب آقای دکتر ملکی، مسئول حراست خانم قاسمی پور، آقای محرابی نیروی حراست، کار پرداز مالی آقای شرفی و خانم بختیاری مسئول آموزش مرکز آموزش عالی کوهدشت و 38 نفر از دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد.

برنامه زیارت دسته جمعی در روز اول اردو برگزار گردید. در روز دوم پس از صرف نهار در هتل محل اقامت، شرکت کنندگان از منطقه تفریحی توریستی چالیدره بازدید کردند و لحظات شاد و مفرحی را در این منطقه تفریحی گذراندند. از دیگر برنامه های این اردو  بازدید از پارک ملت مشهد و خرید دسته جمعی و اقامه نمازهای پنج گانه در حرم مطهر امام رضا (ع) بود.

۱۳۹۷/۰۴/۱۲ - ۰۰:۰۰