برگزاری اردوی تفریحی یک روزه به مقصد دره تفریحی - توریستی شیرز

۱۳۹۷/۰۲/۲۹

اردوی یک روزه  تفریحی - توریستی شیرز ویژه دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت روز چهارشنبه مورخ 26/2/97 برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی مرکز آموزش عالی کوهدشت این اردو با حضور دانشجویان، تعدادی از اساتید و خانواده های ایشان، کارکنان و ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر ملکی برگزار شد. و شرکت کنندگان یک روز بهاری را در طبیعت بکر دره شیرز گذراندند.

از جمله برنامه های این اردو پیاده روی یک ساعت و نیم از مسیر ابتدای شیرز به سمت پل خدا و بازدید از این منطقه و کوهها و  مناظر  طبیعی و جالب و دیدنی دره شیرز بود. همچنین اتراق یک ساعته در طبیعت سرسبز کاکیزه در مسیر بازگشت بخش دیگری از این اردوی تفریحی بود.

اردوی  تفریحی شیرز با هدف ایجاد نشاط روحی در دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت و به همت امور فرهنگی این مرکز برگزار گردید.

لازم بذکر است دره شیرز در 50 کیلومتری شهرستان کوهدشت و در منطقه اولادقباد واقع شده است.

۱۳۹۷/۰۲/۲۹ - ۰۰:۰۰