بازدید معاونت محترم دانشجویی دانشگاه لرستان در معیت ریاست محترم مرکز آموزش عالی کوهدشت از خوابگاه های تحت نظارت در شهرستان کوهدشت

۱۳۹۷/۰۲/۰۵

در روز سه شنبه مورخ 04/02/1397 و به مناسبت فرارسیدن هفته خوابگاه ها که از تاریخ 25/02/1396 لغایت 31/02/1396 ادامه دارد جناب آقای دکتر یونسی و ریاست محترم مرکز به منظور در جریان قرارگرفتن مشکلات دانشجویان ساکن در این خوابگاه ها  و رفع این مشکلات در آینده نزدیک  بازدید به عمل آوردند که با حضوری تعدادی از دانشجویان و در  دیداری صمیمانه و در اتاق دانشجویان خوابگاهی مشکلات خوابگاه از زبان دانشجویان واعضای شورای محترم صنفی بحث و تبادل نظر شد. در این بازدید آقای سوری مدیر محترم خوابگاه نیز حضور پیدا کرده و گزارش های لازم را در خصوص مشکلات موجود در خوابگاه خدمت معاونت محترم دانشجویی و ریاست محترم مرکز ارائه دادند.  بعضی از مشکلات از جمله نبود قرآن و مفاتیح جهت استفاده دانشجویان سریعاً با تماس معاونت محترم دانشجویی و هماهنگی نهاد نمایندگی محترم رهبری در دانشگاه لرستان تهیه گردید و در طی چند روز آینده در دسترس دانشجویان قرار می گیرد . مشکلات دیگر از جمله تهیه اسپیکر و کابل کشی جهت اتصال سیستم های خوابگاه به اینترنت و تهیه ساعت و روفرشی جهت اتاق های که روفرشی ندارند توسط دانشگاه رفع و در آینده نزدیک انجام میگردد. مشکلات دیگر خوابگاه از جمله رفع مشکل شیرآلات، فشار آب به طبقات بالا ، مشکل آشپزخانه ها، تقویت نور اتاق های خوابگاه و ساماندهی وضعیت تخت ها، ساماندهی تحویل وسایل دانشجویان در پایان ترم ، نیز از جمله مشکلاتی است که بایستی توسط مدیر خوابگاه در آینده نزدیک مرتفع گردد. در ادامه از خوابگاه الزهرا (س) با مدیریت آقای کوهنانی و با ظرفیت 30 نفر نیز بازدید به عمل آمد و از نزدیک در جریان مشکلات دانشجویان و مدیر خوابگاه قرار گرفتند.

۱۳۹۷/۰۲/۰۵ - ۰۰:۰۰