پیام دعوت روابط عمومی دانشگاه ملی کوهدشت از مردم شهید پرور و غیور کوهدشت به ویژه جامعه دانشگاهی شهرستان برای حضور گسترده در راهپیمایی و حماسه 22 بهمن

۱۳۹۶/۱۱/۲۱

بسم الله الرحمن الرحیم

22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، پیروزی خون بر شمشیر، پیروزی دین و ایمان بر کفر است.

ملت مبارز ایران در سال 1357، به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، بر دیکتاتوری سلطنت پهلوی وابسته به بیگانگان پیروز شده و به آرمان و استقرار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی رأی دادند.

از آن پس هر ساله، مردم غیور و حماسه آفرین ایران، این پیروزی بزرگ را جشن می گیرند و در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می کنند.

امسال نیز مردم شریف لرستان، به ویژه مردم غیور و جامعه دانشگاهی کوهدشت، همگام با مردم سراسر کشور، در این راهپیمایی باشکوه، حضور گسترده ای خواهند داشت و بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی و ولایت و مرجعیت، تجدید پیمان خواهند کرد.

روابط عمومی دانشگاه ملی کوهدشت

۱۳۹۶/۱۱/۲۱ - ۰۰:۰۰