برگزاری همایش فجر آفرینان انقلاب با حضور فعالان فرهنگی و قرآنی شهرستان کوهدشت

۱۳۹۶/۱۱/۲۱

همایش فجر آفرینان انقلاب با حضورنماینده ولی فقیه و امام جمعه ، فرماندار و روسا و معاونین پرورشی و فعالان فرهنگی و هنری ادارات و دانشگاههای شهرستان کوهدشت روز چهارشنبه مورخ 18/11/96 با همکاری کمیته فرهنگی هنری ستاد دهه فجر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره آموزش و پرورش و مراکز دانشگاههای و مؤسسات فرهنگی و قرآنی در محل سالن ارشاد این شهرستان برگزار گردید. در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط آقای علی رستمی ، ریاست محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای جعفری این همایش را یک برنامه کیفی عنوان کردند و با اشاره به سخنانی از حضرت امام (ره) فرمودند رسالت اصلی انقلاب مباحث فرهنگی است. برای تداوم و حفظ انقلاب باید با پیروی از رهنمودهای حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری از مباحث فرهنگی و هنجارهای اسلامی غافل نمانیم. ایشان به تاثیر مستقیم معاونین فرهنگی و پرورشی بر قشر نوجوان و جوان اشاره کردند و آسیب های روز کشور و شهرستان کوهدشت، آسیب های فضای مجازی ، مواد مخدر، پایبندی به نماز و حجاب و عفاف و ... را از جمله مباحث فرهنگی بیان کردند که باید مورد توجه   معاونین و فعالان فرهنگی و پرورشی قرار گیرد. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کوهدشت ضمن تعریف اجمالی از فرهنگ و با اشاره به اینکه انسان موجودی فرهنگی است و تمدن ها زاییده فرهنگ هستند و اینکه جامعه ای با فرهنگ است که با پرورش استعدادهای دینی، هنری و ارزشها بتواند ارزش واقعی زندگی را افزایش دهد فرمودند: شیوه اسلام برای به کار گیری فرهنگ آشنا کردن انسان با نظام کل هستی است. توحید، ایدئولوژی و اعتقادات در اسلام مباحث اصلی هستند.  ایشان در زمینه نفوذ فرهنگی کشورهای بیگانه گفتند ما باید با بررسی فرهنگ های بیگانه فرهنگ خوب آنها را جذب و از نفوذ جنبه های بد فرهنگ آنها جلوگیری کنیم. حجت الاسلام طهماسبی در ادامه گفتند ما شورای عالی انقلاب فرهنگ داریم ، اول باید فرهنگ و کاربرد و ابزار آنرا بشناسیم و در آن وارد باشیم. تا زمانی که نتوانیم ارزشها را برای مردم جا بیاندازیم در آن موفق نمی شویم. باید اول تلقی انسان از خودش عوض شود. انسان و جوان و زبان آنها، گفتگوهای قرآنی و روش زندگی اهل بیت را بدانیم، برای تربیت جوانان قرآن را با زبان جذاب به آنها انتقال دهیم. ایشان ضمن دعوت از همه فعالان فرهنگی کوهدشت جهت تشکیل جلسات و بررسی مشکلات فرهنگی این شهرستان گفتند کار فرهنگی اخلاص می خواهد. نوع داستان ها و اسباب بازی ها و حتی انتخابات و مراسم عروسی باید به درستی انتخاب و برگزار شود. کار فرهنگی زورکی نیست و باید در آن وارد باشیم. روش درست برای هدایت جوانان بکار بریم. فرماندار شهرستان کوهدشت جناب آقای مهندس فردی بیرانوند سخنران بعدی این مراسم ضمن تشکر از بانیان همایش و با اشاره به هفتمین روز دهه مبارک فجر روز انقلاب اسلامی - آمادگی دفاعی و امنیت پایدار فرمودند: بهترین راه تأمین امنیت خود مردم هستند. دستگاههای دولتی وظایفی دارند ولی خود مردذم کم هزینه تر است. همه امکانات برای مردم است. ایشان با اشاره به سخنانی از رهبر معظم انقلاب گفتند: مسائل فرهنگی پایه و اساس هر اقدامی در جامعه است و دگرگونی و رشد و توسعه ایجاد می کند. و دیر بازده بودن و ماندگاری را دو ویژگی مسائل فرهنگی عنوان کردند. با مطالعه تاریخ می فهمیم که اگر از مسائل فرهنگی دفاع کنیم موفق می شویم. فرهنگ مقوله ای کیفی است و کمی نمی باشد. اگر فرهنگ را ساختیم در حقیقت جامعه را ساخته ایم. در مسائل فرهنگی آموزش و پرورش و جامعه حرف اصلی را می زند باید برای مسائل فرهنگی وقت بگذاریم و در این زمینه مطالعه کنیم.از دیگر برنامه های این مراسم اجرای سرود به زبان فارسی و محلی توسط دانش آموزان مدرسه صدیقه غضنفری بود.

۱۳۹۶/۱۱/۲۱ - ۰۰:۰۰