سومین جلسه هماهنگی ستاد دهه مبارک فجر با حضور شورای اداری و مدیران در محل دفتر امام جمعه محترم شهرستان کوهدشت

۱۳۹۶/۱۱/۱۰

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

با هماهنگی فرمانداری شهرستان کوهدشت در روز دوشنبه  مورخ 1396/11/09ساعت 11 صبح اعضای محترم شورای اداری با حضور مدیران ادارات و روسای دانشگاه ها از جمله ریاست محترم مرکز آموزش عالی کوهدشت در محل دفتر نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کوهدشت برگزار گردید تا هماهنگی های نهایی در خصوص برنامه های اجرایی و وظایف هر یک از کمیته های هفده گانه این ستاد در دهه مبارک فجر به نحو احسن به عمل آید. در ابتدا دبیر ستاد دهه مبارک فجر جناب آقای منصوری بخشدار محترم مرکزی برنامه های زمان بندی شده در این ایام که از روز پنج شنبه مورخ 1396/11/12 لغایت روز یکشنبه 1396/11/22 اجرا می گردد را عنوان نموده و همچنین معرفی پروژه های قابل افتتاح در این ایام که بایستی افتتاح گردند به شرط عدم تداخل و حفظ زمان بندی برنامه ها تشریح نمودند و به اطلاع کلیه مدیران رساندند. ایشان مدیران ادارات و دانشگاه ها را بر مستند سازی برنامه هایی که در دهه مبارک فجر دارند و تحویل آن به صورت سی دی به این ستاد را تأکید داشتند. سپس امام جمعه محترم و مسئول ستاد دهه فجر کوهدشت ضمن تشکر از حضور مسئولین حاضر در این جلسه، با توجه به در پی بودن ایام فاطمیه (س) در خصوص شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) و حفظ حرمت ایشان در این ایام تأکید نمودند. همچنین به معرفی دستاوردهای انقلاب به نسل جوان و صف کشیدن دشمنان انقلاب جهت نا امید کردن مردم و ضربه زدن به این انقلاب و شخصیت حضرت امام (ره) اشاره کردند و بر مبارزات و رهبری امام (ره) در ایام انقلاب و حضور مردم در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره نمودند. در ادامه سخنان؛ ایشان با دعوت از حضور مسئولین شهرستان کوهدشت در این ایام در مساجد سطح شهر جهت پاسخگویی به مردم شریف و بزرگوار کوهدشت پس از اقامه نماز مغرب و عشاء تأکید داشتند. در ادامه مسئول ستاد دهه فجر شهرستان کوهدشت نیز در خصوص اینکه تواضع و تکبر در قلب انسان است نیز به مسئولین تذکر دادند نسبت به پاسخگویی و حل مشکلات مردم توجه نمایند و در مقابل مشکلات مردم پاسخگو باشند. در ادامه جلسه فرماندار محترم کوهدشت جناب آقای مهندس فردی بیرانوند نیز ضمن تشکر از حضور مسئولین شورای اداری در این جلسه از مسئولین خواستند که در روز پنج شنبه مورخ 1396/11/12 با حضور در دفتر نماینده محترم ولی فقیه با آرمان های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و رهبری دیدار جمعی و بیعت داشته باشند. همچنین ایشان پیرامون دستاوردهای  انقلاب اسلامی و قیاس جهت جا انداختن انقلاب اسلامی و اینکه قبل از انقلاب چه بودیم و بعد از انقلاب چه شده ایم و انعکاس آن به نسل هایی که در آن زمان نبودن به مسئولین تأکید داشتند. در ادامه فرماندار محترم به سه عامل (خدا ولایت و رهبری و مردم) در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره نمودند و بر معرفی انقلاب اسلامی به مردم و حساسیت و واکنش مردم به دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی در ایام انقلاب تذکر دادند. همچنین اظهار داشتند که در برخورد با مشکلات مردم سنگ زیرین باشیم و کلام حضرت امام (ره) را در مورد: (ملاک کار افراد را مسئولیت آنان دانسته اند) را عنوان نمودند. همچنین فرماندار محترم اشاره کردند که در برخورد با مشکل مردم مسئولانه برخورد کنیم و بی حرمتی به مردم قابل قبول نیست. در پایان به شرکت همه مسئولین  و مدیران در جلسات دهه فجر تأکید نمودند. جلسه در ساعت 12:30 با ذکر صلوات پایان یافت.

۱۳۹۶/۱۱/۱۰ - ۰۰:۰۰