اطلاعیه امور دانشجویی در خصوص وام تحصیلی (دانشجویی) نیمسال دوم 97-96

به اطلاع کلیه دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت می رساند دانشجویانی که متقاضی وام دانشجویی در نیمسال دوم 97-96 می باشند جهت ثبت تقاضای خود به سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه (hhh://bp.swf.ir) مراجعه نمایند .این سامانه تا تاریخ 96/11/15 فعال میباشد در ضمن آن دسته از دانشجویانی که در این سامانه هیچگونه اطلاعاتی ندارند به همین سامانه در قسمت تشکیل پرونده مراجعه نمایند در صورت بروز هرگونه مشکل جهت ثبت وام و همچنین تشکیل پرونده با در دست داشتن مدارک لازم و فرم های وام به امور دانشجویی خانم قاسمی مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام وام دانشجویی:

1-کپی شناسنام و کارت ملی و کپی کارت دانشجویی ،دانشجویی متقاضی وام

2-کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن

3-فیش حقوقی ضامن و حکم کارگزینی از اداره مربوطه

4-فرم تعهد نامه محضری

5-فرم های مربوط به وام درخواستی

نکته1:ضامن باید از کارکنان رسمی یا پیمانی باشد در صورتی که ضامن بازنشسته باشد چه ضامن رسمی چه ضامن پیمانی باید نامه کسر از حقوق از اداره مربوطه داشته باشد.

نکته2:فرم های وام و فرم تعهد نامه محضری در سایت مرکز آموزش عالی کوهدشت در قسمت امور دانشجویی گزینه فرم های مورد نیاز برای دانشجویان متقاضی وام قابل دسترسی و دریافت می باشد.

در ضمن ارائه سند تعهد نامه محضری و داشتن ضامن برای دریافت وام الزامی می باشد.

۱۳۹۶/۱۱/۰۳ - ۰۰:۰۰