برگزاری انتخابات شورای اجرایی کانون هلال احمر مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۶/۰۸/۰۱

انتخابات شورای اجرایی کانون هلال احمر مرکز آموزش عالی کوهدشت جهت انتخاب 5 عضو اصلی و دو عضو علی البدل این شورا روز یکشنبه مورخ 96/7/30 از ساعت 9:30 لغایت 11:30 در سالن طبقه سوم مرکز برگزار گردید. این انتخابات با حضور و  بازدید سرکار خانم حجاری رئیس اداره دانشجویی هلال احمر استان و کارکنانی از سازمان هلال احمر شهرستان کوهدشت همراه بود. سرکارخانم حجاری در این بازدید با ریاست مرکز جناب آقای دکتر ملکی نیز ملاقات داشته و در خصوص فعالیت ها و و ظایف کانون هلال احمر با ایشان به گفتگو پرداختد. و از زحمات و همکاری دکتر ملکی با سازمان هلال احمر در خصوص فراهم نمودن امکانات لازم جهت فعالیت کانون هلال احمر و برگزاری انتخابات این کانون در مرکز آموزش عالی کوهدشت تشکر و قدردانی نمودند.دکتر ملکی نیز از همکاری و تلاشهای بی وقفه نیروهای هلال احمر در خصوص آموزش دانشجویان این مرکز تشکر و قدردانی نمودند. پس از شمارش آراء، دانشجویان زیر بر حسب میزان رأی کسب شده به عنوان دبیر کانون و اعضای اصلی و علی البدل انتخاب شدند:

آیدا حسن پور                    عضو اصلی و دبیر کانون

مریم بیت غانم                    عضو اصلی