برگزاری مسابقات ورزشی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۶/۰۷/۱۸

به مناسبت ماه محرم و هفته تربیت بدنی و ورزش، از طرف امور فرهنگی مرکز آموزش عالی کوهدشت روز دوشنبه مورخ 96/8/24 در این مرکز مسابقات ورزشی در رشته های دو 100متر، طناب کشی و دارت برگزار شد. در این مسابقات که با استقبال دانشجویان همراه بود، دررشته طناب کشی 5 تیم 5 نفره شرکت کردند و در رشته دو 100 متر 10 نفر و در رشته دارت 28 نفر از دانشجویان حضور داشتند. که در پایان در رشته طناب کشی تیم های صبا( خانم ها فاطمه زلقی، شقایق لطفی، پریسا کردانی، فائزه سوری و زهرا دارابی)، راضیه( تیم های پروین کولیوند، هانیه کولیوند، هانیه نجفی، شمیم فرحناک نیا و نگین کهریزی (و نسیم( خانم ها شکوفه عجی، زهرا تیموری، فاطمه دیروندی، پرستو صادقی و منصوره شریفی) به ترتیب به مقام اول تا سوم رسیدند. در رشته دارت نیز خانم ها فاطمه زلقی، شادی امینی و پرستو صادقی موفق به کسب بالاترین امتیاز شدند و در دو 100 متر، خانم ها ذکا سلمان زاده، هانیه کولیوند و معصومه جمشیدی زودتر از دیگران به خط پایان رسیدند. جوایز این مسابقه به شرح ذیل است:

اهدا کارت هدیه به مبلغ 500، 400 و 300 هزار ریال به  ترتیب به نفرات اول تا سوم مسابقه دارت

اهدا کارت هدیه به مبلغ 500، 400 و 300 هزار ریال به ترتیب به نفرات اول تا سوم مسابقه دو 100 متر

اهدا کارت هدیه به مبلغ دو میلیون، یک میلیون و پانصد و یک میلیون ریالی به تیم های اول تا سوم مسابقه طناب کشی

۱۳۹۶/۰۷/۱۸ - ۰۰:۰۰