معرفی مرکز مشاوره و ساعات حضور مشاور در مرکز آموزش عالی کوهدشت

مرکز مشاوره مرکز آموزش عالی کوهدشت در زمینه مشاوره ی فردی، برگزاری کارگاه و جلسات گروهی در زمینه های مختلف از جمله تحصیل، مهارتهای زندگی ( خودآگاهی، ارتباط مؤثر، مدیریت استرس و ..) با حضور خانم ساحره پورگراوند، آماده ارائه خدمات رایگان به دانشجویان می باشد.لذا دانشجویان عزیز می توانند جهت دریافت خدمات مشاوره ای به این مرکز مراجعه نمایند.

در ادامه خلاصه ای از بیوگرافی مشاور و ساعات کار مرکز مشاوره بیان می گردد.

بیوگرافی مشاور:

خانم ساحره پورگراوند کارشناس ارشد مشاوره و فارغ التحصیل دانشگاه علامه طباطبایی تهران مشاور مرکز آموزش عالی کوهدشت می باشند که از جمله فعالیت ها و سوابق کاری ایشان می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

مدیر مرکز سلامت روان آوای امید شهرستان کوهدشت

مشاوره و مداخله در طلاق و همکاری با کلینیک محبان شهرستان کوهدشت

مربی دوره های آموزش خانواده - مهارتهای زندگی - آموزش پیش از ازدواج

مجری طرح محب و طرح CB، طرح باشگاه سلامت روان خانواده با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی بهزیستی استان لرستان

ساعات حضور مشاور در مرکز مشاوره :

به اطلاع دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت می رساند ساعت کاری مرکز مشاوره جهت مراجعه به این مرکز، به صورت ذیل می باشد:

روزهای یکشنبه ساعت 14 - 11

روزهای دوشنبه ساعت 14 - 12

روزهای سه شنبه ساعت 14 - 11

همچنین اولین جلسه مشاوره در خوابگاه فاطمیه (س)، شب دوشنبه مورخ 96/7/17 برگزار می گردد و پس از این تاریخ جلسات مشاوره در خوابگاه فاطمیه (س) به صورت یک هفته در میان در شب های دوشنبه در نمازخانه خوابگاه برگزار می گردد. ضمناً در هفته هایی که این جلسه در خوابگاه برگزار می گردد، در آن روز اتاق مشاوره در دانشگاه تعطیل می باشد.

آدرس مرکز مشاوره: طبقه سوم مرکز آموزش عالی کوهدشت، بین اتاق آموزش و اتاق دانشجویی و فرهنگی

۱۳۹۶/۰۷/۰۳ - ۰۰:۰۰