برگزاری اردوی تفریحی فرهنگی منطقه رفخان

۱۳۹۶/۰۲/۲۳

اردوی تفریحی فرهنگی منطقه رفخان دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت روز چهارشنبه مورخ 96/2/20 برگزار شد. در این اردو که ریاست محترم مرکز دکتر شهرام ملکی،کارکنان و 53 نفر از دانشجویان مرکز حضور داشتند، شرکت کنندگان لحظات شاد و بهاری را در طبیعت زیبایی منطقه رفخان گذراندند. اجرای مسابقات ورزشی در رشته های طناب کشی و دارت نیز لذت اردو را بیشتر نمود. که مسابقه طناب کشی با حضور 6 تیم 5 نفره برگزار شد و درنهایت خانم ها زهرا دارابی، هانیه نجفی ، فائزه سوری، عطیه نجارباشی و ساناز حافظی توانستند بر دیگر تیم ها غلبه کنند. مسابقه دارت نیز با رقابت 23 نفر از دانشجویان برگزار شد و در پایان به ترتیب خانم ها معصومه جمشیدی، پروین کولیوند و عاطفه سعدی موفق به کسب بالاترین امتیاز شدند. به برندگان مسابقات ورزشی از طرف امور فرهنگی جوایزی اهدا می گردد.

۱۳۹۶/۰۲/۲۳ - ۰۰:۰۰