برگزاری دومین اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۱۱/۱۰

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

دومین اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت در سال تحصیلی 96- 1395 از روز جمعه مورخ 95/11/1 لغایت روز چهارشنبه مورخ 95/11/6 برگزار شد. این اردوها با هدف ایجاد نشاط معنوی و کسب معرفت زیارت هشتمین نور هدایت، امام رضا (ع) و نیز آشنایی دانشجویان با آداب سفرهای گروهی و سازگاری جمعی برگزار می گردد. در این اردو که با حضور ریاست محترم مرکز، دکتر شهرام ملکی، مسئول حراست خانم قاسمی پور و تعداد 40 نفر از دانشجویان مرکز برگزار گردید، با توجه به نزدیکی هتل محل اقامت دانشجویان به حرم مطهر دانشجویان ضمن زیارت روزانه حرم مطهر امام رضا (ع) نمازهای یومیه را نیز در حرم امام هشتم اقامه می کردند. از دیگر برنامه های این اردو بازدید از طرقبه و خرید های دسته جمعی بود. همچنین زیارت خواجه مراد علیه السلام در روز دوشنبه، روز چهارم اردو انجام گرفت.

۱۳۹۵/۱۱/۱۰ - ۰۰:۰۰