اطلاعیه امور فرهنگی در خصوص برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت می رساند امور فرهنگی و فوق برنامه این مرکز به منظور افزایش معرفت دینی و نشاط روحی در کنار زیارت بارگاه امام هشتم (ع) اردوی یک هفته ای مشهد مقدس را برگزار می نماید. زمان برگزاری اردو : بین 20 تا 30 آذر ماه 1395 هزینه : 400/000 ریال دانشجویانی که مایلند در این اردو شرکت حضور داشته باشند لازم است تا روز یکشنبه مورخ 1395/9/14 با مراجعه به امور فرهنگی مرکز و تکمیل فرم ثبت نام، تعهد نامه و پرداخت هزینه ثبت نام نمایند. ضمناً به اطلاع می رساند با توجه به ظرفیت اردو ( 38 نفر) اولویت با کسانی می باشد که زودتر ثبت نام نمایند و نیز با توجه به برگزاری کلاس های مرکز آموزش عالی کوهدشت تا تاریخ 1395/10/8 در طول زمان اردو هیچ دانشجویی حق خروج از اردو را نداشته و دانشجویان شرکت کننده باید تا پایان زمان اردو ، حضور داشته باشند.

۱۳۹۵/۰۹/۰۳ - ۰۰:۰۰