برگزاری مسابقات ورزشی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۰۸/۰۵
به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و با هدف ایجاد نشاط روحی در دانشجویان روز سه شنبه مورخ 1395/8/4در مرکز آموزش عالی کوهدشت مسابقات ورزشی برگزار گردید. در این مسابقات که با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد، دانشجویان در رشته های دو100 متر، طناب کشی ( در گروه های پنج نفره) و دارت با هم به رقابت پرداختند. در مسابقه طناب کشی به ترتیب تیم صبا ( خانمها هانیه نجفی، فائزه سوری لکی، نرگس محمدی، معصومه جمشیدی و بهاره زارعی) تیم حضرت رقیه (س) ( خانم ها معصومه مولایی، زهرا دارابی، نیلوفر رحیمی، آذر امرایی و آیدا حسن پور) و تیم حضرت ام البنین (س) ( خانم ها نسرین بیرانوند، شیرین منصوری، فاطمه زلقی، عظیمه موسوی و مریم مهکی) موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند. در رشته دارت نیز خانم ها زهرا دارابی، زهرا لطیفی و شیرین منصوری به ترتیب حائز بیشترین امتیاز شدند و در مسابقه دو 100 متر خانم ها زکا سلمان زاده، آیدا حسن پور و معصومه جمشیدی زودتر از دیگر شرکت کنندگان به خط پایان رسیدند. به گروه های اول تا سوم مسابقه طناب کشی به ترتیب هدایای 2/000/000، 1/500/000 و 1/250/000ریالی و به نفرات اول تا سوم مسابقات دو 100 متر و دارت هدایای 500، 400 و 300 هزار ریالی اهدا می شود.

۱۳۹۵/۰۸/۰۵ - ۰۰:۰۰