برگزاری جلسه معارفه و پرسش و پاسخ دانشجویی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۰۸/۰۲
برگزاری جلسه معارفه و پرسش و پاسخ دانشجویی در مرکز آموزش عالی کوهدشت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در روز دوشنبه مورخ 26/7/95 جلسه معارفه و پرسش و پاسخ دانشجویی که همزمان با بازدید معاونت محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل و هیئتی از مسئولین فرهنگی دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی کوهدشت بود برگزار گردید و جلسه با حضور ایشان و ریاست مرکز، اساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد. در ابتدای مراسم ریاست مرکز، دکتر ملکی به حاضرین در جلسه و دانشجویان خیر مقدم گفتند و از مهمانان، اساتید و دانشجویان به منظور شرکت در جلسه تشکر و قدردانی نمودند. دکتر ملکی در ادامه با دعوت از حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل سخنرانی جلسه را به ایشان واگذار نمودند و ایشان به ایراد سخنرانی پرداختند. حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل در بیان اهمیت ماه محرم فرمودند: مظلومیت امام حسین (ع) از این جهت بود که عزیزانی را از دست دادند که در نظام هستی بی بدلیل بودند و همچنین ایشان با دلسوزی هدایت مردمی را می خواستند که به ایشان و اهل بیتشان ظلم نمودند. ایشان در ادامه دانشجویان را به استفاده درست از فرصتها توصیه کرده و از آنها خواستند وظیفه اصلی اشان را که همان علم آموزی است به خوبی انجام دهند. در ادامه این مراسم دکلمه ای با موضوع محرم توسط یکی از دانشجویان قرائت گردید و سپس با حضور ریاست مرکز، دکتر شهرام ملکی دانشجویان پرسش ها و سوالات خود را در زمینه های مختلف از جمله خوابگاه، شرایط آموزشی مرکز، فعالیت های فرهنگی ، تغذیه، امنیت، نقلیه و ... مطرح نمودند و دکتر ملکی به پرسش های آنها پاسخ داده و دانشجویان را در جریان اقدامات و فعالیت های انجام گرفته و نیز فعالیت های در دست اقدام قرار دادند. دکتر ملکی در زمینه فعالیت های انجام گرفته از زمان انتصاب ایشان به سمت ریاست مرکز به موارد زیر اشاره کردند: 1.برقراری امنیت در مرکز با راه اندازی اتاق نگهبانی و به کارگیری نیروی نگهبان در جلوی درب ورودی مرکز، خرید پروژکتورهای کم مصرف و نصب آنها در اطراف ساختمان و درب ورودی مرکز جهت تأمین روشنایی در شب و تعمیر و نصب دوربین های مدار بسته در اطراف مرکز و ساختمان مرکز 2.بستن قراداد بسیار مطلوب 5 ساله با خوابگاه دار و تشریح کلیه موارد مورد نیاز درآن از جمله در خصوص افزایش نظافت، بهبود وضعیت اتاق ها و وسایل اتاق ها از جمله یخچال ها، آبگرم کن و حمام ها، مایع دستشویی و نیز تبدیل اتاق ها از 6، 8 و 10 نفره به 5 و 7 نفره و کاهش مبلغ اجاره بها 3.برقراری نظم در حرکت سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویان از خوابگاه به مرکز و بالعکس با برنامه ریزی دقیق 4.بستن قرارداد تغذیه مرکز و بهبود کیفیت غذاهای دانشجویی 5.خرید دوربین فیلم برداری و عکاسی حرفه ای جهت مرکز 6.تعمیر کلیه آبسرد کن های مرکز و نصب دستگاه تصفیه آب بر روی آنها و حتی آبسردکن های خوابگاه 7.انجام کلاس گردانی در مرکز جهت ایجاد نظم در برگزاری کلاس ها 8.راه اندازی سیستم گرمایشی مناسب همزمان با شروع سردی هوا 9.به کارگیری اساتید مجرب و افزایش کیفیت آموزشی به منظور افزایش درصد قبولی دانشجویان در آزمون های تحصیلات تکمیلی و مراتب بالاتر 10.برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر در مرکز و نماز جماعت مغرب و عشا در خوابگاه به امامت روحانی معرفی شده از سوی نهادنمایندگی ولی فقیه دانشگاه لرستان 11.نظافت کل ساختمان مرکز و نصب تابلو در سر در کلیه اتاق های مرکز، مجزا کردن گروه های آموزشی و کادر اداری در طبقات خاص و مشخص، نصب تابلوهای راهنمایی دانشگاه دولتی در سطح شهر، تعویض کلیه شیشه های شکسته مرکز، خرید سطل زباله، محوطه سازی و جدول بندی و درخت کاری حیاط مرکز 12.به کارگیری 8 نفر از دانشجویان در قالب شورای صنفی دانشجویی جهت انجام فعالیت در قسمت های مختلف مرکز از جمله خوابگاه، تغذیه، نقلیه، بهداشت، فرهنگی، دانشجویی، آموزشی، کتابخانه و سایت کامپیوتر 13 . اجاره بوفه و انتشارات مرکز به دانشجویان 14. اختصاص دو دستگاه کامپوتر به خوابگاه فاطمیه (س) 15. اختصاص یک دستگاه کامپیوتر به انجمن علمی 16. خریداری لوازم ورزشی ایروبیک و راه اندازی سالن ایروبیک در مرکز 17. تکمیل کردن آمفی تئاتر مرکز جهت بهره برداری از آن 18. اختصاص یک دستگاه کپی به تشکل های دانشجویی دکتر ملکی در ادامه جلسه به کارهای در دست اقدام نیز اشاره کردند. از جمله : 1.راه اندازی 4 خط تلفن در مرکز 2.ارتقا خط اینترنت مرکز و افزایش پهنای باند اینترنت مرکز 3.آبدیت کردن کامپیوترهای لابراتوار زبان 4. انتقال خط فعلی اینترنت مرکز به خوابگاه فاطمیه (س) جهت افزایش سرعت اینترنت در خوابگاه 5.راه اندازی خانه فرهنگ در مرکز، تخصیص امکانات لازم به تشکل های دانشجویی و راه اندازی و فعالیت کانون های دانشجویی 6.خرید و نصب وسایل ورزشی صبحگاهی مختص پارکها در محوطه مرکز و گلدان و گل جهت ساختمان و اتاق های مرکز و نیز ساخت و نصب چند نیمکت فلزی در محوطه دانشگاه 7.تامین نیرو برای مرکز .

۱۳۹۵/۰۸/۰۲ - ۰۰:۰۰