اطلاعیه امور فرهنگی در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند امور فرهنگی و فوق برنامه این مرکز به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش در رشته های دو 100متر، طناب کشی و دارت مسابقات ورزشی برگزار می نماید. مسابقه طناب کشی در گروه های 5 نفره و مسابقات دو 100 متر و دارت به صورت انفرادی برگزار می گردد. جوایز: اهدا کارت هدیه به مبلغ 500، 400 و 300 هزار ریال به ترتیب به نفرات اول تا سوم مسابقه دارت اهدا کارت هدیه به مبلغ 500، 400 و 300 هزار ریال به ترتیب به نفرات اول تا سوم مسابقه دو 100 متر اهدا کارت هدیه به مبلغ دو میلیون، یک میلیون و پانصد هزار و یک میلیون و دویست و پنجاه هزار ریالی به تیم های اول تا سوم مسابقه طناب کشی زمان و مکان برگزاری مسابقات : روز شنبه مورخ 1395/8/1 ساعت 10صبح – مرکز آموزش عالی کوهدشت دانشجویانی که مایلند در این مسابقات شرکت نمایند جهت ثبت نام تا روز چهارشنبه مورخ 1395/7/28 به امور فرهنگی مرکز مراجعه نمایند.

۱۳۹۵/۰۷/۲۴ - ۰۰:۰۰