جشن دانش آموختگی دومین گروه از دانشجویان فارغ التحصیل مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد

۱۳۹۵/۰۲/۲۵
جشن دانش آموختگی دومین گروه از دانشجویان فارغ التحصیل مرکز آموزش عالی کوهدشت روز چهارشنبه مورخ 22/2/95 برگزار شد. در این مراسم دانشجویان ورودی 92-91و 93-92 رشته های زبان و ادبیات انگلیسی و ریاضیات و کاریرد ها دانش آموختگی خود را جشن گرفتند. این مراسم با حضور جناب آقای دکتر یونسی ، معاونت محترم دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر محمد فتحی، ریاست مرکز، کارکنان، دانشجویان و خانواه های آنها و اساتید مرکز در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد برگزار شد. دکتر فتحی در ابتدای مراسم طی سخنانی کوتاه ضمن خوش آمدگویی به مدعوین، دانشجویان و خانواده های آنها، دانش آموختگی دانشجویان را تبریک گفتند و اشاره کردند: در تاریخ سرزمین کهن پارسی مردان و زنان بسیاری وجود دارد که با تلاش و همت باعث یشرفت و اعتلای نام ایران شده اند . امید است دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت با تلاش و کوشش خود ادامه دهنده راه علم ، پیشرفت و سربلندی کشورمان ایران باشند. دکتر فتحی در ادامه از زحمات پرسنل مرکز تشکر نمودند. سپس دکتر یونسی ضمن تبریک دومین دوره جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت گفتند : تک تک شما دانشجویان به عنوان مدیران آینده این مرکز و بوم وظیفه خدمت کردن به این کشور را دارید. ما باید باور کنیم که می توانیم این مملکت را به سوی خوشبختی و توسعه ببریم . با مدیریت زمان تمام فرصتها در اطراف و اکناف جهان در اختیار ما قرار می گیرد . دکتر یونسی در ادامه از زحمات روسای قبلی مرکز، دکترامین جایدری، دکتر مجتبی گراوند، رئیس فعلی دکتر محمد فتحی و کارکنان مرکز تشکر و سپاسگزاری نمودند. در ادامه این جشن با حضور گروه نمایش نیمرخ ، دو نمایش طنز توسط این گروه اجرا شد و با حضور دکتر یونسی ، دکتر فتحی و اساتید مرکز لوح یابود دانش آموختگی و یک شاخه گل به همه دانشجویان فارغ التحصیل اهدا گردید. اجرای مسابقه، قرائت شعر طنز توسط خانم زهرا ایمانی، یکی از دانشجویان مرکز ، برش کیک و همچنین گرفتن عکس های یادبود و اهدا لوح و جوایز به دانشجویان فعال فرهنگی و شورای صنفی از جمله دیگر برنامه های این مراسم بود.

۱۳۹۵/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰