جلسه ریاست مرکز، جناب آقای دکتر محمد فتحی با دانشجویان، اساتید و کارکنان به مناسبت تبریک سال نو

۱۳۹۵/۰۱/۲۵
این مراسم روز چهارشنبه مورخ 95/1/25 با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار شد. جلسه با پخش کلیپ تلاوت آیاتی از قران مجید و سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران شروع شد. در ادامه دکلمه ای توسط یکی از دانشجویان در رابطه با فصل بهار قرائت گردید. سپس دکتر فتحی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تبریک آغاز سال نو برای همه دانشجویان و حضار سالی پر از موفقیت و کامیابی را آرزو نمودند. در ادامه دکتر فتحی در مورد نوروز و گرامیداشت آن گفتند: در تاریخ باستان ما ایرانیان آیین های بسیاری وجود دارد که در گذر زمان به فراموشی سپرده شده اند و نوروز و شب یلدا و چهارشنبه سوری از جمله میراث به جای مانده نیاکان ماست . نوروز نشانگر شکوه آفریدگار ، یادگار نیاکان ما و پیام آور صلح و دوستی ، سرسبزی و خرمی طبیعت و و نشانه ی ملیت ما ایرانیان است و من به ایرانی بودنم افتخار می کنم. در پایان این جلسه، مسائل و مشکلات دانشجویان توسط آنان مطرح شد و دکتر فتحی گفتند پیگیر حل مسائل و برآوردن خواسته های دانشجویان خواهند بود .

۱۳۹۵/۰۱/۲۵ - ۰۰:۰۰