کارگاه آموزشی اصول تغذیه سالم (مصرف مکمل ویتامین د) برگزار شد

با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت با مبانی علمی اصول تغذیه، ضرورتهای رعایت برنامۀ غذایی سالم و اهمیت و نحوه مصرف مکمل ویتامین د3، کارگاه آموزشی اصول تغذیه سالم با حضور جمعی از دانشجویان این مرکز آموزشی برگزار شد.
بنا به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کوهدشت، سرکار خانم درویشی، کارشناس علوم تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت، در این کارگاه که با پیگیری و رایزنی دکتر رضاپور، سرپرست این مرکز آموزشی برگزار شد، ضمن ارائۀ آموزشهایی در خصوص ویتامین د، پروتئینها، چربیها، فیبر، کلسیم، کربوهیدراتها و...، بر ضرورت ایجاد یک رژیم غذایی سالم تأکید و خاطر نشان نمود: برنامهریزی رژیم غذایی سالم را به عنوان مراحل کوچک و قابل کنترل در نظر بگیرید. هروقت که این تغییرات کوچک تبدیل به عادت شد، میتوانید به افزودن غذاهای سالم دیگر به رژیم غذایی فکر کنید.
وی همچنین یادآور شد: تغذیه مناسب به معنای حذف غذاهای مورد علاقهتان و یا ایجاد محدودیتهای غذایی نیست؛ بلکه در واقع باید یک برنامه غذایی مناسب داشت تا همه مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین نماید. تغذیه مناسب میتواند خطر ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و دیابت نوع 2 را کاهش دهد. همچنین خلق و خو را بهبود بخشیده و به افزایش عمر کمک میکند.