رئیس‌جمهور جهادی، محبوب و مردمی در راه خدمت به مردم به شهادت رسید/ خداحافظ سیدمحرومان

۱۴۰۳/۰۲/۳۱

رئیس‌جمهور جهادی، محبوب و مردمی، خادم‌الرضا (ع)، سید محرومان، حضرت آیت‌الله دکتر ابراهیم رئیسی، در راه خدمت به مردم، به شهادت رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، رئیس جمهور مجاهد و مردمی و هیئت همراه ایشان شامل دکتر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، آیت‌الله آل هاشم، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی، سرتیم حفاظت رئیس‌جمهور و تعدای از محافظان و خدمه بالگرد به علت سانحه ایجاد شده برای بالگرد حامل رئیس جمهور که برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور و بازدید و افتتاح چند پروژه راهی آذربایجان شرقی شده بودند در راه خدمت به مردم به شهادت رسیدند.

این ضایعه بزرگ را به محضر حضرت امام زمان (عج)، نائب برحق ایشان، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، خانواده‌های محترم شهدای سرافراز این سانحه و ملت شهیدپرور ایران اسلامی به ویژه دانشگاهیان دانشگاه لرستان تسلیت می‌گوییم.

سانحه فرود سخت بالگرد حامل رئیس جمهور و هیئت همراه ایشان، عصر روز یکشنبه، 30 اردیبهشت‎ماه سال جاری به علت شرایط نامناسب آب و هوایی، رخ داد.

۱۴۰۳/۰۲/۳۱ - ۰۸:۳۶