برگزاری نشستی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور سرکار خانم امرائی مدیر محترم حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) کوهدشت

۱۴۰۱/۱۰/۰۴

در این برنامه که یکشنبه شب مورخ 27/9 /1401به مناسبت سالروز شهات دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد مدیر حوزه علمیه فاطمه الزهرا (س) کوهدشت، سرکار خانم امرائی به دلیل مصادف شدن با ایام شهادت حضرت زهرا (س) در باره این بانوی بی نظیر گفتند: حضرت فاطمه (س) نه به دلیل خویشاوندی با پیامیر (ص) بلکه به دلیل برتری ایشان در علم حدیث و تفسیر در زمان خود نظیر نداشتند. در حدیث کسا شیوه برقراری ارتباط موثر با فرزندان عزیزشان را می بینیم ، مسئله ای که امروزه بسیاری از خانواده ها در آن دچار مشکل هستند.

ایشان سپس به بررسی مسائلی که می توان با همکاری حوزه و دانشگاه مرتفع کرد پرداختند و ضمن شنیدن دغدغه های دانشجویان توصیه های مبنی بر پیگیری و تلاش جهت ارتقا سطح کیفی مرکز آموزش عالی کوهدشت از طریق ارتباط با مسئولین ذی ربط داشتند.

همچنین در پایان این مراسم با توزیع آش رشته که با همکاری دانشجویان فعال طبخ شده بود ، از شرکت کنندکان پذیرایی شد.

۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - ۱۴:۴۱