برگزاری جلسه ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۸/۰۲/۱۱

روز یکشنبه مورخ 98/2/8 با حضور معاون محترم  و کارشناس محترم نهاد رهبری دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فاضلی و حاج آقا علیپور، امام جماعت مرکز آموزش عالی کوهدشت حاج آقا نوری و خانم میرآقایی کارشناس فرهنگی و آقای شرفی کارشناس مالی مرکز آموزش عالی کوهدشت جلسه ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان مرکز آموزش عالی کوهدشت در محل اتاق ریاست این مرکز برگزار شد. و مقرر گردید در ماه مبارک رمضان:

1. با حضور حاج آقا نوری علاوه بر نماز جماعت مغرب و عشاء نماز جماعت صبح  نیز در خوابگاه فاطمیه این مرکز برگزار گردد.

2. برنامه آموزش حفظ قرآن کریم  توسط حاج آقا نوری هر روز به مدت 20 دقیقه در نمازخانه خوابگاه فاطمیه برگزار گردد و به همه برندگان مسابقه حفظ قرآن کریم جوایزی از طرف نهاد رهبری اهدا شود.

3. جشن ولادت امام حسن مجتبی (ع) و مراسم رحلت حضرت خدیجه (س) در خوابگاه فاطمیه برگزار گردد.

4. فضای نماز خانه خوابگاه غبارروبی  و تزئین گردد.

5. با  انجام هماهنگی لازم در شب های قدر دانشجویان در ویژه برنامه های شب های قدر مسجد الرضا(ع) شرکت نمایند.

۱۳۹۸/۰۲/۱۱ - ۰۰:۰۰