سرپرست مرکز آموزش عالی کوهدشت معارفه شد/قدردانی از زحمات دکتر ملکی

۱۳۹۷/۱۱/۲۳

آیین معارفه دکتر خدایاری به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی کوهدشت،با حضور معاون دانشجویی دانشگاه لرستان،برگزار گردید.

با حضور معاون دانشجویی دانشگاه لرستان دکتر حجت اله یونسی و نماینده فرماندار کوهدشت جناب آقای نوریان،آیین معارفه سرپرست مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار گردید.

دکتر حامد خدایاری عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه، با حکم رئیس دانشگاه لرستان(دکتر خسرو عزیزی) به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی کوهدشت منصوب شده است.

آیین معارفه، صبح روز دوشنبه 15 بهمن ماه در سالن جلسات مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد.

در مدت دو سال گذشته دکتر شهرام ملکی،مدیریت مرکز آموزش عالی کوهدشت را بر عهده داشت.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان،دکتر حجت اله یونسی در آیین معارفه سرپرست جدید و تکریم رئیس پیشین مرکز آموزش عالی کوهدشت ضمن تبریک ایام دهه فجر و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت:«به برکت انقلاب اسلامی شاهد ایجاد عدالت آموزشی در کشور هستیم» دکتر یونسی تشریح کرد: «الان شاهد هستیم که در اکثر شهرهای کشور از جمله کوهدشت، مراکز عالی ایجاد شده اند که از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در حوزه عدالت آموزشی است» دکتر حجت اله یونسی اظهار داشت:«نوع مدیریت دکتر شهرام ملکی و تلاش کارکنان مرکز آموزش عالی کوهدشت به گونه ای بوده است که خوشبختانه کمترین مشکل را در این مرکز داشته ایم» معاون دانشجویی دانشگاه لرستان،از تلاشها و خدمات دکتر شهرام ملکی قدردانی کرد و گفت: «دکتر ملکی،مدیری وظیفه شناس و با تجربه است» دکتر یونسی تصریح کرد دکتر خدایاری نیز که مدیریت امور دانشجویی دانشگاه لرستان را بر عهده داشته فردی توانمند است که ان شالله در مرکز آموزش عالی کوهدشت نیز منشأء خدمات ارزنده ای خواهد بود» سرپرست جدید مرکز آموزش عالی کوهدشت دکتر خدایاری نیز در سخنانی گفت:«قانون محوری،اخلاق مداری،برنامه محوری و تقویت تعاملات برون دانشگاهی با دیگر سازمانها و ادارات شهرستان کوهدشت از جمله مهم ترین برنامه های کاری خواهد بود». دکتر حامد خدایاری اظهار داشت« دانشگاه نسل سوم، دانشگاهی است که آموزش و پژوهش در آن در جهت کارآفرینی و مهارت آموزشی است و بایستی تلاش کنیم این هم بیشتر از گذشته در برنامه ریزیها مورد توجه قرار گیرد» سرپرست آموزش عالی کوهدشت از زحمات دکتر شهرام ملکی نیز تقدیر کرد.

گفتنی ست مرکز آموزش عالی کوهدشت دارای دو رشته ریاضیات و کاربردها - زبان و ادبیات انگلیسی در مقطع کارشناسی می باشد.

در حال حاضر تعداد 102 دانشجوی دختر در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکترحجت اله یونسی و هئیت همراه از بخشهای مختلف مرکز آموزش عالی کوهدشت نیز بازدید کردند.

۱۳۹۷/۱۱/۲۳ - ۰۰:۰۰