مسابقات ورزشی در مرکزآموزش عالی کوهدشت برگزار شد

۱۳۹۷/۰۸/۰۹

به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و ایجاد نشاط روحی در دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 97/8/7مسابقات ورزشی در مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار گردید.

این مسابقات در سه رشته دو 100 متر استقامت، دارت و طناب کشی برگزار شد که از بین 6 تیم 5 نفره شرکت کننده در مسابقه طناب کشی  به ترتیب تیم های کوثر ( خانم ها لیلا حاجی وند، هانیه کولیوند، کوثر شدیدی، شقایق لطفی و مینا طهماسیان) تیم گل نرگس ( خانم ها فاطمه عباسی، مژگان علیخانی، زهرا گراوند، زهور عبیداوی و مینا آزادبخت) و تیم صبا( خانم ها مریم مهکی، حدیث فرهادی، فائزه خالوندی، سمیرا عبدولی و مریم عبادی) موفق به کسب عناوین اول تا سوم شدند.

همچنین در رشته دارت خانم ها راضیه ربیع زاده، نسیم فلاحی و فاطمه عباسی به ترتیب بالاترین امتیاز را کسب نمودند. و در رشته دو 100 متر خانم ها فاطمه محمدی یار، سعیده سوری و فاطمه قنواتیان زودتر از دیگر شرکت کنندگان به خط پایان رسیدند.

لازم به ذکر است جوایز برندگان این مسابقات به شرح ذیل است که در جشن روز دانشجو، به آنان اهدا خواهد شد.

جوایز 600، 500 و 400 هزار ریالی به نفرات اول تا سوم مسابقه دو 100 متر

جوایز 500، 400 و 300 هزار ریالی به نفرات اول تا سوم مسابقه دارت

جوایز دو میلیون، یک میلیون و پانصد و یک میلیون ریالی به تیم های اول تا سوم مسابقه طناب کشی

م- میرآقایی