برگزاری مراسم شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در خوابگاه فاطمیه مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۶/۱۲/۰۲

مراسم عزاداری و سخنرانی شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، دوشنبه شب مورخ 1396/11/30 با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا کریمی استاد محترم حوزه و دانشگاه و مداحی و روضه خوانی مداح اهل بیت آقای مصطفی امیدنژاد در خوابگاه فاطمیه و در محل سالن نمازخانه این خوابگاه و با حضور دانشجویان و مسئول فرهنگی مرکز خانم میرآقایی برگزار گردید. در ابتدای مراسم نماز جماعت مغرب و عشا اقامه گردید سپس حاج آقا کریمی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن بیان حدیث قدسی که خداوند در شب معراج به پیامبر فرمودند: ای احمد اگر تو نبودی آسمانها را خلق نمی کردم و اگر علی نبود تو را خلق نمی کردم و اگر فاطمه نبود شما را خلق نمی کردم عنوان کردند: وجود همه موجودات روی زمین وابسته به وجود مقدس حضرت زهرا (س) می باشد. حاج آقا کریمی در ادامه به معیارها و اعمال مقبول شدن و محبوب شدن بندگان نزد خداوند پرداختند و در ابتدای این بحث ضمن اشاره به حدیث پیامبر (ص) که فرمودند: ای فاطمه! خداوند با خشنودی تو خشنود می شود و با خشم تو به خشم می آید و نیز اشاره به آیه شریفه قرآن که می فرماید : ای رسول الله به امت بگو من هیچ مزد و رسالتی از شما نمی گیرم مزد من فقط مودت به قربای من است، گفتند: حضرت زهرا (س) عصمت کامل دارد که خدا با خشنودی او خشنود می شود و با خشم او به خشم می آید. ایشان همچنین راجع به آیه مذکور بیان کردند که طبق نظر همه مفسرین اعم از شیعه و سنی قربای پیامبر(ص)  حضرت علی (ع)، حضرت فاطمه (س)، امام حسن(ع) و امام حسین (ع) و اولاد ایشان می باشند و فرق بین محبت و مودت که در این آیه مودت آمده و محبت نیامده این است که محبت دوست داشتن قلبی است ولی این کافی نیست و به همین دلیل مودت ذکر شده و مودت اظهار کردن دوست داشتن قلبی می باشد. پس یکی از معیارهایی که خداوند ما را دوست بدارد و  مورد قبول او باشیم این است که حضرت زهرا (س) را دوست داشته باشیم و اگر می خواهیم بدانیم که ایشان ما را دوست دارند یا نه به قلب خودمان رجوع کنیم اگر ایشان را دوست داشته باشیم حضرت زهرا (س) هم ما را دوست دارند و اگر ایشان ما را دوست داشته باشند خداوند هم ما را دوست دارند. حاج آقا کریمی در ادامه با اشاره به سخن پیامبر در مورد سلمان فارسی که فرمودند نگویید سلمان فارسی بلکه بگویید سلمان اهل بیت و نیر پاسخ امام صادق (ع) در پاسخ به یکی از اصحاب که پرسیدند چرا سلمان را بسیار دوست دارند در خصوص دیگر صفات و معیارهای پذیرش در نزد خداوند عنوان کردند: امام صادق (ع) فرمود: من به سه علت سلمان را دوست دارم . اول اینکه سلمان میل امام علی (ع) را بر میل خود ترجیح داد.  پس اگر ما هم میل حضرت زهرا (س) را بر میل خود مقدم بداریم ایشان از ما راضی می شود و خداوند هم از ما راضی خواهد شد. دوم اینکه سلمان فقیر دوست بود و سوم اینکه سلمان عالم دوست بود و کسی را که دنبال علم می رفت بسیار دوست داشت. پس اگر ما هم این خصلت و صفات را دوست داشته باشیم حضرت زهرا (س) ما را دوست خواهد داشت فلهذا خداوند ما را دوست خواهد داشت.در ادامه این مراسم آقای مصطفی امیدنژاد به ذکر نوحه و مصیبت شهادت حضرت زهرا (س) پرداختند. این مراسم در یک فضای صمیمی و با حال و هوایی پرشور و معنویی برگزار گردید.

۱۳۹۶/۱۲/۰۲ - ۰۰:۰۰