اطلاعیه امور دانشجویی در خصوص وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96

به اطلاع کلیه دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت می رساند به غیر از وام تحصیلی امکان در خواست هر نوع وامی در طول ترم از ابتدای هر ماه تا 15 همان ماه با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت وام  امکان پذیر می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت وام:

1- فرم های وام در خواستی

2- سند تعهد نامه محضری

3- مدارک ضامن

در ضمن ضامن باید رسمی یا پیمانی باشد. ضامن بازنشسته باید نامه کسر اقساط از اداره مربوطه بیاورد. مدارک ضامن شامل کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن- حکم کارگزینی از اداره مربوطه- فیش حقوقی و سند تعهد نامه محضری می باشد و آن دسته از دانشجویانی که تا کنون متقاضی وام نبوده اند باید علاوه بر مدارک ذکر شده کپی شناسنامه و کارت ملی و کپی کارت دانشجویی خود را به همراه سایر مدارک به امور دانشجویی تحویل دهند.

نکته:دانشجویان با مراجعه به سایت مرکز قسمت امور دانشجویی گزینه فرم های مورد نیاز می توانند نسبت به دریافت فرم های وام درخواستی خود و همچنین سند تعهد نامه محضری اقدام نمایند.

۱۳۹۶/۰۷/۲۲ - ۰۰:۰۰