برگزاری جلسه شورای ارزیابی و نظارت بر خوابگاههای شهرستان کوهدشت در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۱۰/۰۵

جلسه شورای ارزیابی و نظارت بر خوابگاههای شهرستان کوهدشت با حضور جناب آقای دکتر شهرام ملکی ریاست مرکز آموزش عالی کوهدشت و روسای دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان کوهدشت در روز یکشنبه مورخ 1395/10/5 رأس ساعت 10 صبح در محل دفتر ریاست مرکز آموزش عالی کوهدشت و به منظور تشکیل شورای نظارت و ارزیابی بر خوابگاههای غیر دولتی شهرستان کوهدشت برگزار گردید. در ابتدای جلسه نامه شماره 19611 مورخه 95/8/24 معاونت محترم دانشجویی و رئیس شورای نظارت بر خوابگاههای غیر دولتی استان لرستان توسط ریاست محترم مرکز آموزش عالی کوهدشت قرائت گردید و پیرو این نامه دستورالعمل اجرایی تأسیس و اداره خوابگاههای دانشجویی غیر دولتی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به استماع حاضرین در جلسه رسید. همچنین فرایند مراحل تشکیل شورای نظارت و ارزیابی خوابگاههای غیر دولتی شهرستان کوهدشت به اطلاع اعضاء حاضر در جلسه رسانده شد. در ادامه جلسه آئین نامه داخلی شورای نظارت و ارزیابی بر خوابگاههای دانشجویی دولتی و غیر دولتی شهرستان کوهدشت با 12 ماده تدوین و به امضاء و تأیید اعضاء جلسه رسید و دکتر شهرام ملکی از تاریخ 95/10/5 لغایت 96/10/5 بمدت یکسال به عنوان دبیر شورا انتخاب و مورد تأیید اعضاء جلسه گردید.

۱۳۹۵/۱۰/۰۵ - ۰۰:۰۰