برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع حجاب در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۰۸/۲۰
کرسی آزاد اندیشی با محوریت حجاب اجباری یا اختیاری روز سه شنبه مورخ 1395/8/18 در محل سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش عالی کوهدشت و با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید این مرکز برگزار گردید. دکتر ملکی در ابتدای جلسه ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به حجت الاسلام و المسلمین ایوبی استاد حوزه و دانشگاه و داور این کرسی و دیگر حاضران در جلسه در سخنانی به بیان اهمیت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها پرداختند . ایشان کرسی های آزاد اندیشی را فرصتی برای آگاهی بخشی به نسل جوان عنوان کردند که ضمن آشنایی دانشجویان با نحوه صحیح نقد و نقادی آنها را برای ورود به اجتماع آماده می کند تا در هنگام مواجهه با مسائل مختلف اجتماعی و فرهنگی و ..به صورت احساسی عمل نکرده و عقل را بر احساس غلبه دهند. در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین ایوبی به طرح موضوع پرداختند و دانشجویان موافق نظرات خود را مبنی بر اینکه حجاب برای حفظ امنیت فرد و جامعه لازم است و نیز اینکه حجاب امری فراگیر و دارای پیشینه مذهبی و انسانی است و در همه ادیان وجود داشته است بیان کردند و دانشجویان مخالف با بیان مخالفت با نوع حجاب و پوشش و نیز اینکه حجاب از طرف خانواده و جامعه به فرد تحمیل می شود نظرات خود را مطرح کردند. در پایان جلسه حجت الاسلام ایوبی ضمن جمع بندی نظرات موافق و مخالف به تببین و تشریح پایه های دینی، و انسانی و عقلی حجاب و توضیح نکته هایی در مورد نظرات مطرح شده و اقناع دانشجویان مخالف پرداختند.

۱۳۹۵/۰۸/۲۰ - ۰۰:۰۰