برگزاری مراسم تجلیل از خانواده شهید بزرگوار و مدافع حرم، شهید قدرت عبدیان به همت بسیج دانشجویی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۰۸/۰۹
این مراسم روز شنبه مورخ 1395/8/8با دعوت از خانواده شهید والامقام و مدافع حرم، شهید قدرت عبدیان وبا حضور پدر و مادراین شهید بزرگوار و نیزنماینده محترم ولی فقیه شهرستان کوهدشت حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین حسینی، معاون مدیر امورفرهنگی دانشگاه لرستان آقای امید، ریاست مرکز آموزش عالی کوهدشت دکتر شهرام ملکی، مدعوینی از سپاه پاسداران ناحیه کوهدشت واساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزارشد. در ابتدای مراسم دکتر شهرام ملکی ریاست مرکز ضمن خیرمقدم به خانواده شهید قدرت عبدیان و مهمانان حاضر در مراسم از ریاست دانشگاه لرستان دکترعزیزی ومعاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان و کلیه حضار وهمچنین بسیج دانشجویی مرکز به خاطر برگزاری مراسم تشکر و قدردانی نمودند و با اشاره به بیاناتی از رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی که می فرمایند: شهدای مدافع حرم در زمان حیات خود از اولیای الهی به شمار می روند و تنها کاری که می توانیم در حال حاضر برای شهدای مدافع حرم انجام دهیم تجلیل از شهدای مدافع حرم است به سخنرانی اشان پایان دادند. درادامه حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی به ایراد سخنرانی پرداختند و فرمودند: مرگ در راه خدا و مرگ در راه دین و ارزش یک عزت است یک افتخار است و بالاترین روزی شهید مظهرحق است. خداوند به شهیدان می گوید بشارت باد بر این معامله ای که با خدا بستید. سید و سالار شهیدان در شب عاشورا فرمودند: این مرگ پلی است که شما را از دنیای فانی به دنیای باقی می برد. کسانی که در راه خدا شهید شدند ارزش ها را با چشم دل دیدند بعد پرواز کردند. در روز عاشورا امام حسین(ع) خطاب کرد: آیا کسی هست که از حرم پیغمبر دفاع کند ای جوان مردان ای زهیر، ای حبیب برخیزید و از حرم پیغمبر دفاع کنید. درعاشورا پستی و دناعت تا حدی بود که حتی اجازه دفن افراد را ندادند. شهید والا مقام قدرت اله عبدیان فردی مخلص و در واقع عبد خدا بود و پدر و مادر بزرگوارشان نیز افرادی مخلص ونورانی هستند. حجت السلام طهماسبی در بخش دیگری از سخنانشان به پستی عربستان اشاره کردند و گفتند تاریخ در حال تکرار شدن است. شهدای مدافع حرم با نفاق مبارزه می کنند ودر همه دوران ها خداوند انسان هایی را برمی انگیزد که از دینش دفاع کنند و درود بر مدافع اهل حرم. در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حسینی طی سخنانی به جمله ای از یک دانشمند آمریکایی در مورد امام حسین (ع) که گفته است: برای امام حسین (ع) ممکن بود که زندگی خود را با تسلیم شدن در برابر یزید نجات دهد اما احساس مسئولیت به عنوان امام اجازه نمی داد ایشان یزید را به عنوان خلیفه بپذیرد. در زیر آن افتاب سوزان روح حسین (ع) فنا نشد. ای پهلوان، ای الگوی شجاعت اشاره کردند و فرمودند: گاهی یک آمریکایی می فهمد امام حسین (ع) به دنبال چه بوده است. مرام امام حسین (ع) این است که هرگز زیر ستم نرویم. مدافعین حرم راه امام حسین (ع) را پیش گرفته اند و دستور امیرالمومنین (ع) را اطاعت می کنند که هرجا مظلومی بود شما یاورش باشید و هرجا ستمگری بود شما در مقابل او بایستید و در ستیز باشید. ما باید راه امام حسین (ع) را بشناسیم و مورد تمجید قرار دهیم. یک آمریکایی می گوید شیعه مانند پرنده است که دو بال دارد: 1. حسینی شهادت طلبانه و 2. مهدوی منتظر ظهور که با این دو بال پرواز می کند و پیش خواهد رفت. حجت الاسلام و المسلمین حسینی در ادامه دررابطه با اهمیت زیارت عاشورا گفتند: عاشورا حرف دل خدا است که در آن به همه آدم های ظالم لعنت می فرستیم و لعن زیارت عاشورا شامل تروریست های داعش هم می شود. زیارت عاشورا یک سجده شکر دارد. انسان های معمولی در جایی که خدا به آنها نعمتی می دهد او را سجده می کنند ولی در اینجا کسانی هستند که در موقع مصیبت خدا را شکر می کنند و این یک حمد انسانهای معمولی نیست. هر چه مصیبت در راه خدا بیشتر باشد ارج و مقام آن نزد خداوند بیشتر است پس به خاطر این در سجده زیارت عاشورا خدا را شکر می کنند. در ادامه این مراسم با حضور مداح اهل بیت آقای عوض نژاد ذکر مصیبت در رثای امام حسین (ع) و شهدای مدافع حرم صورت گرفت و در پایان مراسم هم لوح ریاست محترم دانشگاه لرستان ، آقای دکتر عزیزی به همراه سکه تمام بهار آزادی معاونت محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان و کارت هدیه و لوح و تندیسی از طرف دکتر شهرام ملکی، ریاست مرکز آموزش عالی کوهدشت به خانواده شهید معززاهدا گردید.

۱۳۹۵/۰۸/۰۹ - ۰۰:۰۰