بازدید معاونت محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان و هیئت همراه از مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۰۷/۲۷
روز دوشنبه مورخ 1395/7/26 معاونت محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل به همراه آقای افخمی مدیر محترم برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، آقای جزایری معاون محترم مدیر برنامه ریزی و اجتماعی و آقای بیرانوند مدیر محترم پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از تشکل های دانشجویی، راه اندازی کانونها، فعالیت های فرهنگی و سایر قسمت های مرکز بازدید نمودند و از نزدیک در جریان فعالیت های فرهنگی مرکز قرار گرفتند. همچنین حجت الاسلام فلاحی اصل در مراسمی که در همین روز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و پرسش و پاسخ دانشجویی با ریاست مرکز دکتر ملکی برگزار گردید به ایراد سخنرانی پرداختند. در ادامه این بازدید نماز جماعت ظهر و عصر با حضور ایشان، اساتید، کارکنان و دانشجویان اقامه گردید.

۱۳۹۵/۰۷/۲۷ - ۰۰:۰۰