اطلاعیه امور فرهنگی در خصوص ثبت نام اردوی زیارتی مشهد مقدس

۱۳۹۵/۰۷/۰۳
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت می رساند امور فرهنگی و فوق برنامه این مرکز به منظور افزایش معرفت دینی و نشاط روحی در کنار زیارت بارگاه امام هشتم (ع) در نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 اردوی یک هفته ای مشهد مقدس را برگزار می نماید. زمان برگزاری اردو بر اساس انتخاب اکثریت دانشجویان از میان تاریخ های پیشنهادی ذیل می باشد: 1. 95/9/25 لغایت 95/10/1 2. 95/10/30 لغایت 95/11/6 لذا دانشجویان لازم است تا تاریخ 5 /8 /95 با مراجعه به لینک زیر و پرینت فرم ثبت نام و رضایت نامه و ارائه آنها به امور فرهنگی مرکز اقدام به ثبت نام نموده و یکی از دو تاریخ مذکور راجهت برگزاری اردو انتخاب نمایند. لیست حاضران در اردو و تاریخ نهایی برگزاری اردو پس از اتمام زمان ثبت نام اولیه بر روی سایت مرکز درج خواهد شد.

۱۳۹۵/۰۷/۰۳ - ۰۰:۰۰