برگزاری مراسم تودیع و معارفه دکتر شهرام ملکی، سرپرست جدید مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۵/۰۴/۲۷
مراسم تودیع و معارفه دکتر شهرام ملکی سرپرست جدید مرکز آموزش عالی کوهدشت با حضور معاونت محترم فرهنگی – اجتماعی دانشگاه لرستان حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل، سرپرست اسبق مرکز دکتر محمد فتحی، کارکنانی از دانشگاه لرستان، پرسنل مرکز و جمعی از مسئولین شهرستان کوهدشت روز شنبه مورخ 26/4/95 در محل مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار گردید. مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع شد . سپس دکتر فتحی در گزارش مختصری به تشریح وضعیت مرکز و مشکلات موجود و مقایسه آن با سایر مراکز اقماری دانشگاه لرستان پرداختند. دکتر فتحی گفتند: در مراکز اقماری کوهدشت و نورآباد برخلاف مراکز الشتر و پلدختر که توسعه کمی داشته اند، به دلیل عدم همراهی مسئولین شهرستان ها با این مراکز هیچ پیشرفتی صورت نگرفته است. و این مراکز همچنان با دو رشته و با حمایت دانشگاه لرستان به حیات خود ادامه می دهند. این در حالی است که منحل شدن آنها بار بسیار منفی برای این شهرستان ها ایجاد خواهد کرد. از مسئولین انتظار می رود که همکاری لازم را با مراکز اقماری در جهت پیشرفت و حرکت رو به جلو این مراکز داشته باشند. حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل نیز با بیان خاطره ای از شهدای شهرستان کوهدشت در هشت سال دفاع مقدس گفتند: ما چه بدانیم و چه ندانیم در برابر شهدا مسئولیم و باید خود را در برابر شهدا و مردم مسئول بدانیم. امید است رئیس و پرسنل مرکز با هدفهای متعالی باعث پیشرفت این مرکز باشند. ایشان از زحمات روسای قبلی مرکز قدردانی نمودند. در ادامه جلسه، دکتر ملکی طی سخنانی گفتند: رشد و شکوفایی مرکز را وظیفه شرعی و انسانی خود می دانم و قول می دهم که مرکز آموزش عالی کوهدشت را از رکود نجات دهم. برای پیشرفت به حمایت و همکاری دکتر عزیری، رئیس دانشگاه لرستان و مسئولین شهرستان کوهدشت نیاز داریم. باید در زمینه رشته های مورد نیاز در شهرستان کوهدشت و جذب اساتید جهت راه اندازی این رشته ها همفکری و همکاری از طرف مسئولین شهرستان صورت گیرد. دکتر ملکی در مورد مکان فعلی مرکز هم گفتند: باید سعی شود مرکز به جای مناسبی در داخل شهر منتقل شود یا اینکه ساختمانی مناسب به نام مرکز احداث گردد. در این جلسه آقای برخورداری رئیس آموزش و پرورش شهرستان و آقای مهندس نورعلی ، شهردار کوهدشت در زمینه حل مشکلات و حمایت از مرکز آموزش عالی کوهدشت قول مساعدت دادند. در پایان جلسه حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل از طرف دکتر عزیزی لوح سپاس و تقدیر آقای دکتر فتحی و حکم انتصاب دکتر ملکی را به ایشان اهدا کردند.

۱۳۹۵/۰۴/۲۷ - ۰۰:۰۰