برگزاری کارگاه « برقراری ارتباط مؤثر (جرأت ورزی و اعتماد به نفس)» در خوابگاه فاطمیه مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۴/۱۲/۰۱
به همت مسئول امور دانشجویی مرکز آموزش عالی کوهدشت و با حضور مشاور، خانم گراوند و مسئول دانشجویی خانم قاسمی پور شب پنج شنبه مورخ 29/11/94 کارگاه مشاوره « برقراری ارتباط مؤثر (جرأت ورزی و اعتماد به نفس)» در خوابگاه فاطمیه این مرکز برگزار شد. در این کارگاه که با حضور دانشجویان و پرسش و پاسخ دانشجویی همراه بود، خانم گراوند گفت: انسان ذاتاً موجودی اجتماعی است و برای تأمین نیازهایش به تعامل و ارتباط با دیگران نیاز دارد. اما اغلب انسان ها در چگونگی برقراری ارتباط و تداوم آن مشکلاتی دارند. ارتباط ضعیف یا عدم برقراری ارتباط منجر به افسردگی، ناکامی، خشم، اضطراب و اجتناب می شود و در نهایت سلامت روانی فرد را به خطر می اندازد . خانم گراوند در ادامه به سه نوع سبک ارتباطی شامل سبک های ارتباطی پرخاشگرانه، منفعلانه و جرأت مندانه و ویژگی های هرکدام اشاره کردند و گفتند بهترین سبک ارتباطی، سبک ارتباطی جرأت مندانه است که فرد می تواند نظرات، احساسها و نگرشهای خود را به طور صادقانه بیان کند و بدون پایمال کردن حق دیگران به دفاع از خود بپردازد . رفتار جرأت مندانه افزایش اعتماد به نفس، رضایت و آرامش فرد را به دنبال دارد. در ادامه این جلسه به تأثیر سبک های رفتاری بر افراد دیگر، موانع شناختی و همچنین گام های لازم جهت تقویت رفتار جرأت مندانه پرداخته شد و به پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد.

۱۳۹۴/۱۲/۰۱ - ۰۰:۰۰