مراسم یادواره شهدای دانشجو شهرستان کوهدشت با همکاری مرکز آموزش عالی کوهدشت و دیگر دانشگاههای شهرستان و ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد

۱۳۹۴/۱۱/۲۱
مراسم یادواره شهدای دانشجوی شهرستان کوهدشت به همت دانشگاه ها و مراکز علمی شهرستان کوهدشت و ادارت بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرهنگ و ارشاد اسلامی و به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی روز سه شنبه مورخ 94/11/20 در سالن اداره ارشاد این شهرستان برگزار شد. در ابتدای مراسم که با حضور خانواده های شهدا، امام جمعه موقت شهرستان ، حجت الاسلام و المسلمین گراوند و آقای محمدی فرماندار کوهدشت، دانشجویان، اساتید و کارکنان همه دانشگاه ها و مهمانانی از دیگر ادارات برگزار شد، آقای حسنی رئیس دانشگاه پیام نور به مهمانان و حضار خیر مقدم گفتند. در ادامه، امام جمعه موقت شهرستان، حجت الاسلام و المسلمین گراوند در سخنانی با تبریک ایام الله دهه فجر ضمن بیان خاطراتی از شهیدان طرهانی و کوشکی در دوران دفاع مقدس یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند. همچنین آقای محمدی فرماندار کوهدشت در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و دهه فجر انقلاب اسلامی اشاره کردند که همه ما مدیون شهدا و خانواده های آنان هستیم . آقای محمدی در پایان از همه دست اندرکاران برگزاری مراسم تشکر و قدردانی نمودند. آقای هوشیاری از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس نیز به بیان ویژگی های شهدا پرداختند و گفتند شهدا چون در مسیر کمال قرار داشتند انسان های بزرگی بودند و اگر ما می خواهیم در جامعه انسان های بزرگی باشیم باید سعی کنیم با الگو گرفتن از شهدا در مسیر دست یابی به کمال قدم برداریم . در پایان این مراسم بیانیه ی مرکز آموزش عالی کوهدشت به مناسبت دهه مبارک فجر و به نمایندگی از کمیته فرهنگی – دانشجویی دانشگاهای شهرستان قرائت گردید و از خانواده های شهدای دانشجو و دانشجویان خانواده های ایثارگر با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

۱۳۹۴/۱۱/۲۱ - ۰۰:۰۰