اطلاعیه اموردانشجویی درمورد وام بنیادعلوی

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام بنیاد علوی می رساند که جهت درخواست وام ازتاریخ94/11/03لغایت94/11/12به امور دانشجویی مراجعه نمایند. شرایط متقاضیان به شرح ذیر می باشد. 1-بالابودن ضریب محرومیت محل سکونت 2-معدل14درمقطع کارشناسی -چنانچه دانشجویی حائزشرایط بالا وهمچنین یکی ازشرایط ذیل با ارائه مدارک ازمراجع ذیصلاح باشد میتوانددراولویت دریافت وام بنیادعلوی باشد. 1-نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاههای کشور 2-نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی بین المللی 3-بسیجی فعال با تاییدارگانهای ذیربط 4-همسروفرزند شهید 5-همسروفرزندرزمنده با حداقل6ماه حضوردرجبهه 6-همسروفرزند جانباز 7-همسرو فرزند آزاده -موارد خاص باید با تایید ریاست محترم بنیاد مستضعفان ومدیر عامل بنیادعلوی باشد. درضمن اعطای وام تنها پس ازاخذنامه کسرحقوق از ضامن دانشجو مجاز می باشد.

۱۳۹۴/۱۱/۰۶ - ۰۰:۰۰