اطلاعیه انتخاب واحدبهمن ماه 95-94

۱۳۹۴/۱۱/۰۴
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند انتخاب واحد ترم بهمن ماه 94 از روزشنبه 94/11/10 لغایت روز پنچ شنبه 94/11/15می باشد ، شایسته است دانشجویان در انتخاب واحد به رعایت پیش نیاز و هم نیاز دروس توجه داشته باشند. انتخاب واحد باید در تاریخ های اعلام شده انجام شود . و تاریخ اعلام شده قابل تمدید نمی باشد. در صورت عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز درس مورد نظر حذف می شود و اجازه انتخاب درس جایگزین به دانشجو داده نمی شود. - انتخاب واحد به صورت اینترنتی و ازطریق سایت می باشد. - دانشجویانی که به هر دلیل نتوانند درسی را انتخاب نمایند و تصمیم دارند درس را در حذف و اضافه انتخاب نمایند باید درکلاس آن درس شرکت نمایند. - حداقل واحدهای انتخابی 14 واحد می باشد (به استثناء دانشجویان ترم آخر). - شروع کلاس ها از روز شنبه 94/11/17 می باشد. - حذف و اضافه 94/11/23 الی 94/11/25 می باشد.

۱۳۹۴/۱۱/۰۴ - ۰۰:۰۰