برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع « دانشگاه تک جنسیتی آری یا نه» با داوری و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان

۱۳۹۴/۰۹/۲۳
به همت امور فرهنگی مرکز آموزش عالی کوهدشت، کرسی آزاد اندیشی با موضوع« دانشگاه تک جنسیتی آری یا نه» با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی، مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، روز دوشنبه 94/9/23 در مرکز برگزار گردید. در ابتدای این کرسی که با استقبال پرشور دانشجویان همراه بود، دانشجویان موافق و مخالف دانشگاه تک جنسیتی به بیان نظرات خود پرداختند . و در پایان جلسه حاج آقا حسینی ضمن توضیح و تبیین نظرات دانشجویان و جمع بندی مطالب، در مورد ویژگی های دانشگاه تک جنسیتی مطالبی را برای دانشجویان بیان نمودند که باعث اقناع تعداد زیادی از دانشجویان گردید. همچنین در پایان مراسم از طرف رئیس مرکز اموزش عالی کوهدشت، اقای دکتر مجتبی گراوند هدایایی به دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی اهدا و تقدیم گردید.

۱۳۹۴/۰۹/۲۳ - ۰۰:۰۰