پیام تسلیت دکتر گراوند، رئیس مرکز آموزش عالی کوهدشت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)

۱۳۹۴/۰۷/۲۲
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی کوهدشت، دکتر گراوند،ریاست مرکز در پیامی فرارسیدن ایام عزاداری شهادت سرور شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را تسلیت گفتند. متن پیام بدین شرح است: باز این چه شورش است که در خلق عالم است باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است گر خوانمش قیامت دنیا بعید نیست این رستخیز عام که نامش محرم است. کربلا عمیق ترین زخمی است که بر پیکر زمین نشسته و رساترین فریادی است که در دهلیز تاریخ پیچیده است و محرم زیباترین نگارخانه از قلب هستی است که زمین و آسمان و ملک و ملکوت و عرش و فرش را شگفت زده کرده است و در آن فریاد رسای حسین (ع) از عمق زمان برخاست. منشور پاک اشک دیدگان حسین (ع) عاشورا را تکثیر کردودر نگاه آسمانی او تصویر اصحاب عشق و ایثار نمایان گشت و عاشورا یک روز بیشتر نبود که در آن شهادت به روشنی بر سر تکلیف خویش ایستاد. اینجانب فرارسیدن ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان،حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران وفادارش را به محضر امام زمان (عج )، رهبر معظم انقلاب اسلامی، جامعه دانشگاهی کشور و پیروان راستین آن حضرت تسلیت عرض می نمایم.

۱۳۹۴/۰۷/۲۲ - ۰۰:۰۰