برگزاری اولین مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۳۹۴/۰۴/۰۹
برگزاری اولین مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت اولین مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت عصر دیروز، دوشنبه 8/4/94 در سالن آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی – هنری امید برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر جایدری ریاست مرکز، دکتر یونسی مدیر کل آموزشی دانشگاه لرستان و مدعوین دیگری از دانشگاه لرستان برگزار گردید 35 نفر از دانشجویان رشته زبان و ادبیات انگلیسی و ریاضیات ورودی 90 این مرکز به همراه خانواده، اساتید، مسئولین مرکز و دیگر دانشجویان دانش آموختگی خود را جشن گرفتند. در ابتدای مراسم دکتر جایدری طی سخنانی با ذکرحدیثی از پیامبر اکرم (ص) در مورد علم آموزی، به اهمیت کسب علم و دانش اشاره نموده و دانش آموختگی را شروعی برای سرآغازهای دیگر زندگی عنوان کردند و برای دانش آموختگان آرزوی موفقیت نموده و از زحمات کارکنان مرکز نیز تشکر و قدردانی کردند. سپس دکتر یونسی دانش آموختگان را به کسب علم و طی مدارج عالیه تحصیلی دعوت نموده و برای دانشجویان آرزوی موفقیت و پیروزی در دیگرعرصه های زندگی نمودند. اجرای گروه موسیقی محلی میر ملاس، اجرای گروه طنز دانشجویان دانشگاه لرستان، قرائت شعر طنز توسط خانم زهرا ایمانی و سخنرانی آقای علی کوشکی ازاساتید مرکز، از دیگربخش های این مراسم بود .آقای کوشکی با اشاره به برخی مشکلات مرکز آموزش عالی کوهدشت، مسئولین دانشگاه لرستان و مرکزرا به تلاش بیشتری در جهت رفع مشکلات این مرکز دعوت نمودند. هم چنین دکتر مهدی زاده یکی دیگر از استاد مرکز آموزش عالی کوهدشت، ضمن قرائت شعری برای دانش آموختگان آروزی موفقیت نمودند. در پایان مراسم به نفرات برتر هر رشته جوایزی اهداء و لوح های یاد بود نیز تقدیم دانش آموختگان گردید.

۱۳۹۴/۰۴/۰۹ - ۰۰:۰۰