اطلاعیه نحوه ارائه درس به صورت معرفی به استاد

براساس آیین نامه آموزشی چنانچه دانشجو برای فراغت از تحصیل تنها 2 درس باقیمانده داشته باشد با نظر مدیر گروه مربوطه می تواند امتحان آن 2 درس را با توجه به برنامه زمانبندی از طریق امتحان معرفی به استاد بگذراند. 1. ارائه دروس عملی، کارگاهی و پروژه به صورت معرفی به استاد برای هیچ یک از رشته ها امکان پذیر نمی باشد. 2. ارائه دروس عملی – نظری که دارای یک کد درس باشد ودانشجو در امتحان مربوطه شرکت کرده باشد ولی نمره قبولی در آن درس را کسب ننموده باشد با نظر مدیر گروه بلامانع است. 3. ارائه درس معرفی به استاد پس از ثبت کلیه نمرات دانشجو امکان پذیر است . 4. انتخاب استاد برای برگزاری آزمون به عهده مدیرگروه دانشگاه می باشد ولازم است منبع یا جزوه امتحانی را از استاد پرسش نموده وبه دانشجو اعلام نماید. 5. دانشجو موظف است پس از اطمینان از گذراندن همه دروس وباقی ماندن حداکثر 2 درس، جهت ارائه درخواست کتبی و انجام امور مربوط به اخذ معرفی به استاد اقدام نمایند. 6. زمان درخواست معرفی به استاد توسط دانشجویان برای نیمسال دوم تا 30 تیر ماه و در دوره تابستان تا 30 شهریور می باشد درضمن برگزاری امتحان از طرف اداره امتحانات اطلاع رسانی خواهد شد.

۱۳۹۴/۰۳/۳۱ - ۰۰:۰۰