آغاز ثبت نام متقاضیان انتقال ومهمانی سال تحصیلی 95-94 از اول اردیبهشت ماه

ثبت نام متقاضیان مهمانی ونقل وانتقال دانشجویی از روز سه شنبه اول اردیبهشت ماه آغاز و تا تاریخ 30 /2/ 94 فعال خواهد بود. دانشجویانی که متقاضی مهمانی و یا انتقال در سال تحصیلی آینده هستند، باید در مدت اعلام شده نسبت به ثبت درخواست خود، تنها در سامانه خدمات آموزشی اقدام کنند،چرا که این فرصت تنها یک بار در سال است. همچنین پس از ثبت درخواست دانشجویان، دانشگاه مبدا تا 15 تیرماه 94 فرصت بررسی اطلاعات دانشجو و اعلام رای خود دارد که در نهایت دانشگاه مقصد نیز پس از آن تا پایان مرداد ماه فرصت بررسی خواهند داشت که در صورت عدم موافقت با درخواست دانشجو از طرف دانشگاه‌های مبداء و یا مقصد، هر کدام از دانشگاه‌ها باید دلایل عدم موافقت با درخواست دانشجو را اعلام کند. بنابراین دانشجویان برای ارسال درخواست خود تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند.

۱۳۹۴/۰۲/۰۵ - ۰۰:۰۰