به همت امور فرهنگی مرکز آموزش عالی کوهدشت جشن میلاد امام زمان برگزار گردید.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳

به همت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشجویی ، و به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج)، جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور ، حجت الاسلام و المسلمین کشوری و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان این مرکز در سالن آمفی تائتر در تاریخ 07/12/1402 روز دوشنبه ساعت 11 لغایت 13 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، سخنران این مراسم حجت الاسلام کشوری در  ابتدای مراسم از اینکه به دعوت دانشجویان این مرکز در این برنامه شرکت نموده اند تشکر نموده و در ادامه به بیاناتی در خصوص خصوصیات اخلاقی و ویژگی های خوب ما که منبعش امام مهدی (عج) می باشد و وظایف هر یک از ما در این راه  و همچنین در خصوص خرافات علمی و اعتقادی جامعه  و روش برخورد با این مشکلات بیاناتی داشتند.

ایشان در ادامه در خصوص انتخابات پیش رو و تکلیف همه دانشجویان جهت مشارکت در این حماسه بزرگ  و وحدت ملت ایران و نصیحت هایی به دانشجویان در خصوص بحث های علمی مطرح نمودند. همچنین این مراسم با پذیرایی از شرکت کنندکان همراه بود. در ادامه مراسم و به میمنت این روز مبارک مسابقات ورزشی به همراه اهداء جوایز ارزنده به برندگان برگزار گردید.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۰۸:۵۱