بازدید و بررسی میدانی فرماندار – رئیس دانشگاه – شهردار و رئیس آبفا شهرستان کوهدشت از خوابگاه دانشجویان مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۴۰۲/۰۹/۱۸

قولی که فرماندار کوهدشت در آستانه روز دانشجو عملی کرد؛

️ بازدید و بررسی میدانی «دکتر محمد مرادی، فرماندار - دکتر سهرابی رئیس دانشگاه – مهندس طرهانی شهردار و مهندس قادری رئیس آبفا » از وضعیت خوابگاه دانشجویی دانشگاه ملی کوهدشت

🔸گفتنی است چندی پیش، طی مطالبه‌ای که جمعی از دانشجویان از فرماندار کوهدشت به جهت بررسی و ارتقاء وضعیت خوابگاه دانشجویی کوهدشت داشتند، در روز شنبه مورخ 11/09/1402، به همراه رئیس دانشگاه ، شهردار کوهدشت، و رئیس آبفا از محل خوابگاه دانشجویی دانشگاه ملی کوهدشت بازدید میدانی داشتند و مسائل و مشکلات آن را به جهت رفع، احصاء نموده و در زمینه ارتقاء آن نیز تصمیماتی اخذ شد.

🔹 ایجاد خط انتقال فاضلاب خیابان و کوچه محل استقرار خوابگاه

🔹آسفالت کوچه محل استقرار خوابگاه

🔹استقرار و تامین وسایل و نیازمندی های نظافت پیرامون خوابگاه.

🔹برگزاری جلسه با مالک خوابگاه به منظور جمع بندی طرح جامع ارتقاء حداکثری وضعیت داخلی خوابگاه از جمله سرمایش، اتاق مطالعه و...

۱۴۰۲/۰۹/۱۸ - ۰۸:۱۲