انتخاب سرکار خانم سهیلا شیرالی دانشجوی قهرمان ورزشی مرکز آموزش عالی کوهدشت جهت حضور درمسابقات فستیوال ورزش های دانشگاهی کشور روسیه (یکاترینبورگ) .

۱۴۰۲/۰۴/۰۵

انتخاب سرکار خانم  سهیلا شیرالی دانشجوی قهرمان ورزشی مرکز آموزش عالی کوهدشت جهت حضور درمسابقات فستیوال ورزش های دانشگاهی کشور روسیه (یکاترینبورگ) .

ایشان پس از حضور در اردوی انتخابی  تیم ملی فوتسال دانشجویان دختر کشور که در مورخ 1402/03/31 لغایت 1402/04/03 در دانشگاه تبریز برگزار گردید به عنوان یکی از اعضای تیم ملی انتخاب گردیده است. مرکز آموزش عالی کوهدشت  انتخاب ایشان در اردوی تیم ملی فوتسال دانشجویان کشور را تبریک گفته و آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای ایشان دارد. همچنین این دانشجو مقام ورزشی ذیل را برای دانشگاه لرستان به ارمغان آورده است:

* بازیکن لیگ برتر فوتبال بانوان(بزرگسالان) و عضو سابق تیم ملی مینی فوتبال جهت اعزام ب جام جهانی.

* دارای عنوان سرعتی ترین بازیکن مسابقات فوتسال دانشجویان منطقه ۵ با دانشگاه لرستان و کاپیتان این تیم به همراه ۶ گل زده در آن مسابقات.

* دارای مقام اول دومیدانی تیمی منطقه ۵ و کسب مقام دوم ۶۰ متر سرعت و مقام دوم ۴۰۰ متر و مقام دوم ۴۰۰ متر امدادی و دو مقام چهارم المپیاد کشوری دانشجویان در تبریز.

۱۴۰۲/۰۴/۰۵ - ۰۷:۵۴