برگزاری کرسی آزادادیشی در مرکز آموزش عالی کوهدشت

۱۴۰۲/۰۲/۲۴

برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه ملی کوهدشت با موضوع "فرزند آوری و افزایش جمعیت فرصت ها و چالش ها" با حضور حجت الاسلام و المسلمین علی کشوری

این جلسه روز شنبه مورخ 23 اردیبهشت ماه 1402 با قرائت آیاتی از قرآن کریم و سرود ملی ایران در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزش عالی کوهدشت آغاز گردید. سپس آقای دکتر سهرابی -ریاست محترم دانشگاه ملی کوهدشت- درباره بحث افزایش جمعیت سخنرانی کردند و سپس ادامه جلسه را به حاج آقاکشوری سپردند.

در ابتدای این کرسی دانشجویان موافق و مخالف فرزندآوری نظرات خود را درباره فرزندآوری مطرح کردند و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین کشوری شروع به ایراد سخنرانی نمودند. ایشان ضمن تأکید بر برگزاری چنین کرسی هایی، بحث جمعیت قبل و بعد از انقلاب را مقایسه کردند و افزودند: زن ها نسبت به گذشته دارای فهم و درک عمیق تر شده اند. در بحث فرزندآوری فقط بانوان موضوعیت ندارند؛ پدران نیز باید مورد خطاب واقع شوند. ایشان بر لزوم ادامه جلسات در این باره تأکید کردند و در پایان جلسه، از دانشجویان پذیرایی به عمل آمد.

۱۴۰۲/۰۲/۲۴ - ۱۰:۰۴